Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Tytöt sataprossaa satsaa

Laura Pihlajamäki poseeraa elokuun kuvassa Rikalan katolla. LP Viesti on kuuma nimi Mestarien liigan aloituksen myötä. Ensimmäisessä ottelussa tuli takkiin, mutta se ei taida kolhaista fanituotteiden kiinnostavuutta. Seura julkaisi seinäkalenterin ensi vuodelle juuri sopivasti ennen kansainvälisiä pelejä.

 

 

Lentopallonaiset esiintyvät Aki Joensuun ottamissa kalenterikuvissa muun muassa Hotelli Rikalan katolla, Salohallissa – ja tietysti suihkussa.
Kuvaukset tehtiin yhden päivän aikana Salossa. Sessio alkoi kello 10, ja valmista oli kello 17.

– Kaikki tytöt olivat sataprosenttisesti mukana. He ideoivat itse paljon kuvia. Tytöt olivat itse etsineet mallikuvat minua varten, joista näin sitä tyyliä, mitä he omilta kuviltaan tavoittelivat, Joensuu kertoo.
Akikuvaa.com-sivustoa pyörittävä Joensuu kuvaa paljon lentopalloa. Sen myötä pääkaupunkiseudulla asuva mies on ajanut Saloonkin keikoille monta kertaa.

 

 

 

 


Uutiset
STT
Arkisto