LP Viesti höykytti sarjanousija Mestoa Tampereella

0

LP Viesti nappasi helpot kolme sarjapistettä lauantaina lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Salolaiset tykittivät sarjanousija Meston nurin Tampereella suoraan erin 3-0. Eränumerot kirjattiin vieraille 25-14, 25-20 ja 25-18.

LP Viestin tasaisesta joukkueesta esiin nousivat erityisesti Pauliina Vilponen (14/+7) ja Noora Kosonen (13/+8).  Päävalmentaja Kari Raatikainen antoi vastuuta nuorille Iida Murrolle ja Anna Czakanille, jotka hoitivat tonttinsa kelvollisesti. Czakan onnistui erinomaisesti syöttöviivan takaa, sillä hän tehtaili peräti viisi ässää.

Mesto oli lähes täysin saldon 18/+11 tehneen Johanna Siuron varassa. Salon Viestin kasvatti Taru Alho hyytyi lukemiin 4/-6. Tosin vastaanotossa Alhon prosentti oli hyvä 60.

LP Viesti on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Sunnuntaina se kohtaa vieraissa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen. Salolaisten seuraava kotiottelu on vuorossa ensi perjantaina, jolloin pelataan Suomen cupin puolivälierien ensimmäinen osaottelu. Vastassa on joko Mesto tai HEL Volley.