Epäillyt yhdestä reiästä sisään, toisesta ulos

0

Salon poliisi otti sunnuntai-iltana kiinni kolmen ulkomaalaisen miehen seurueen. Poliisi epäilee joukkoa varkauden yrityksestä.

Tapahtumat saivat alkunsa noin kello 19 sunnuntaina, kun ohikulkija oli havainnut Meriniityn teollisuusalueella Ratakadulla liikettä: yrityksen pihalla oli liikkunut henkilöitä ja paikalta oli poistunut henkilöauto. Liikkeen pihalle oli menty verkkoaitaan leikatusta aukosta ja poistuttu toiselta puolelta pihaa myös sinne verkkoaitaan leikatun aukon kautta. Poliisipartio seurasi jälkiä Meriniitystä Salon keskustaan, jossa partio tavoitti ravintolasta kolme henkilöä.

Poliisi tunnisti kolmikon samaksi, joka oli aiemmin päivällä ollut poliisin kanssa tekemisissä näpistysasian tiimoilta. Toinen poliisipartio tavoitti paikalta poistuneen auton sekä auton kuljettajan. Alustavien tarkastuksien perusteella liikkeen pihasta ei oltu ehditty anastamaan mitään. Nämä neljä henkilöä ovat kiinniotettuna Salon poliisiasemalla epäiltynä varkauden yritykseen.