Jarkko Nieminen Varsinais-Suomen paras urheilija, LP Viesti jälleen kerran vuoden joukkue

0
LP VIesti
LP Viestin passari Jenni Hiltunen osoitti taistelutahtoa palloa hakiessaan. Libero Roosa Koskelon ja päävalmentaja Tomi Lemminkäisen ilmeet ovat nekin... keskittyneet.

Ammattilaisuransa lopettanut tennispelaaja Jarkko Nieminen valittiin Varsinais-Suomen vuoden 2015 parhaaksi urheilijaksi. Nieminen sai Turun Urheilutoimittajien Kerhon äänestyksessä 235 ääntä.
Someron Esan seiväshyppääjän Minna Nikkasen äänimäärä oli 214. Myös kolmas sija meni yleisurheilijalle, Turun Urheiluliittoa edustavalle pika-aitajuoksijalle Nooralotta Nezirille.

Salolaista seuraa edustavista ainoat äänien saajat olivat 11:nneksi sijoittunut LP Viestin lentopalloilija Dubravka Rakic sekä listan 16:s, Angelniemen Ankkurin suunnistaja Miika Kirmula.

Suomalaisen naislentopalloilun salolainen hallitsija LP Viesti valittiin jälleen kerran vuoden joukkueeksi. Sen lähin haastaja oli miesten Korisliigan hopeajoukkue Loimaan Bisons.

Vuosi alkoi LP Viestin voittamalla Suomen cupin loppuottelulla, ja tammikuussa joukkue pelasi useamman ottelun Mestarien liigaa. Mestaruusliigakausi päättyi seitsemänsiin peräkkäisiin mestaruusjuhliin, eivätkä syksyn runkosarjaottelutkaan tuottaneet kuin yhden tappion.

– Suomessa hävisimme koko vuoden aikana vain kaksi ottelua. Syksyn putoaminen CEV Cupista harmittaa varsinkin siksi, ettemme päässeet pelaamaan toisen kierroksen otteluita täydellä joukkueella ykköspassarin loukkaantumisen takia. Siitä parista meillä olisi ollut hyvät mahdollisuudet jatkoon.

– Eli jos jotain negatiivista vuodesta hakee, on se loukkaantumiset. Vuoden 2015 aikana meni kahdelta pelaajalta (Noora Kosonen, Tatsiana Mysliuchyk) eturistisiteet rikki, hymähtää LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen.

Tähän on Salossa ja myös koko Varsinais-Suomessa totuttu: LP Viesti juhlii ensin keväällä naisten Suomen mestaruutta ja vuodenvaihteen tienoilla parhaan joukkueen titteliä.
Tähän on Salossa ja myös koko Varsinais-Suomessa totuttu: LP Viesti juhlii ensin keväällä naisten Suomen mestaruutta ja vuodenvaihteen tienoilla parhaan joukkueen titteliä.