Ylämenu
Menu

Nastakengät hupenivat kaupasta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Pääkallokelit aiheuttivat nastakenkien ostoryntäyksen urheiluliikkeeseen Salossa. Valikoimat hupenivat niin kovaa tahtia keskiviikkona, että kenkiä piti tilata lisää.
– Aamulla heti ensimmäiset kymmenen asiakasta tulivat ostamaan pelkästään nastakenkiä, kertoo kauppias Janne Riihimäki Salon Intersportista.

Salolainen Jesse Vesa ei tahtonut ensin löytääkään itselleen sopivaa kokoa, kun hän tuli kauppaan iltapäivällä. Sopiva koko oli kuitenkin jäljellä toisessa mallissa, jonka Vesa osti.
Nastakenkiä alettiin kysyä jo viime vuoden puolella, kun ensimmäiset liukkaat alkoivat. Kenkä Plazan kauppias Ville Heinäsuo sanoo, että ensimmäiset kengät myytiin heti talven alettua.
Hän on huomannut, että nastallisia kenkiä ostavat iäkkäämmät. Riihimäki lisää listaan nuoremmat, jotka tarvitsevat kenkiä koiraa ulkoiluttaessaan tai juoksulenkillä.

Salolainen Jesse Vesa (vas.) tarvitsee pitäviä kenkiä käydessään koiran kanssa lenkillä. Janne Riihimäki sanoo, että koiranulkoiluttajat ja juoksijat ostavat nastakenkiä. Kuva: SSS/Minna Määttänen

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

2 vastausta: Nastakengät hupenivat kaupasta

  • Löysin viime keväänä alennusmyynnistä ne alkuperäiset nastajalkineet. Ovat nyt olleet ihan ehdottomat, muuten en kaltevalla pihalla pääsisi ehjänä autotalliin tai roskikselle. Suosittelen.

  • Ostin nastoiteut lenkkarit enkä missään tapauksessa voi suositella kenellekään! Muuten aivan hyvät lenkkarit, paitsi jäällä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti