Ylämenu
Menu

Salolainen startup-yritys teki fanisovelluksen Vilppaalle

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Sovelluksen avulla katsoja voi äänestää Vilppaan pelissä esimerkiksi ottelun parasta pelaajaa.

Salon koripalloylpeys Vilpas on saanut oman fanisovelluksen. Kännykkään ladattavan VilpasFanAppin takana on Microsoftin Salon yksiköstä ponnistava startup-yritys Gavon Oy, jonka tavoitteena on luoda uutta bisnestä urheiluseuroille rakennettavilla mobiilisovelluksilla.
Vilpas-FanApp on toistaiseksi yksinkertainen, mutta toimiva sovellus. Sillä katsoja voi äänestää esimerkiksi mielestään parasta pelaajaa kesken pelin.
Jatkossa sovellukseen lisätään ominaisuuksia ja interaktiivisuutta. Ajatuksena on, että fani voisi selata sen avulla esimerkiksi pelitilastoja, sarjataulukoita ja yksittäisten pelaajien tietoja. Sovellus kertoisi muilla paikkakunnalla käytävien pelien tilanteen.
Sovellus mahdollistaa tulevaisuudessa myös seuran viestinnän faneille. Seura voi nostattaa fanien tunnelmaa jo etukäteen lähettämällä heille viestejä ja ennakkotunnelmia illan pelistä.

 

KORIPALLOFANI KEHITTI URHEILUSEURASOVELLUKSEN
Salon Vilpas löytyi uuden yrityksen kumppaniksi luonnollisista syistä. Gavon Oy:n toimitusjohtaja Jukka Brandt on koripallofani ja itsekin seura-aktiivi. Kotikaupungin seuran kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Vilppaalle taas sopi, että fanisovellus otetaan käyttöön nopeasti ja että sitä kehitetään pala kerrallaan.
Gavon Oy:n ajatuksena on räätälöidä fanisovelluksia eri lajeihin ja seuroille värimaailmaa, grafiikkaa ja fontteja myöten. Sovelluksen on oltava niin hieno, että fani käyttää sitä ylpeänä ja suosittelee sovellusta kaverilleenkin. Luonnollisesti sen on toimittava kaikissa käyttöjärjestelmissä.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti