Ylämenu
Menu

Salon sosiaalitoimi väistää kaupungintalolta Saktaan ja vuokratiloihin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Salon kaupungintalo.
Salon sosiaalitoimi on päätetty siirtää sisäilmaongelmia koskevien korjaustöiden ajaksi pois kaupungintalon ensimmäisestä kerroksesta.
Kaupunginjohtaja Antti Rantakokko kertoi maanantaina valtuuston kokouksessa, että lastensuojelu muuttaa väistötiloihin entisen Saktan tiloihin Karjalankadulle 28.–29. tammikuuta.
Aikuissosiaalityö, lastenvalvojat ja vammaistyö saavat väliaikaiset vuokratilat Tehdaskatu 13:sta. Niiden muuttopäivä on 9. helmikuuta, ja palvelut jatkuvat Tehdaskadulla 11. helmikuuta.
Kaupungintalossa on sisäilmaongelma, joka vaatii korjausta. Tutkimuksen mukaan kosteus on vaurioittanut katutasossa betonin päälle asennettuja kumi- ja vinyylimattoja. Betoni on ollut kostea mattoja asennettaessa, ja lattiat on uusittava kuivatuksen jälkeen.
Antti Rantakokon mukaan remontin laajuus ja tekotapa ovat vielä auki. Suunnitelmia laaditaan parhaillaan. Kaupunki neuvottelee vastuukysymyksistä ja korjauslaskun maksamisesta talon pääurakoitsijan kanssa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

3 vastausta: Salon sosiaalitoimi väistää kaupungintalolta Saktaan ja vuokratiloihin

  • Vanha sanonta tyhmyydestä sakotetaan pitää paikkansa, mutta on todella väärin, jos tämä sakotus kohdistuu syyttömiin kaupunkilaisiin eikä näihin nimenomaisiin tyhmiin.

  • Ei voi olla totta. Ja kaupunkiko taas maksaa?

    Eikö niitä rakennustöitä kukaan valvonut silloin, kun sitä julmetun kallista rakennusta tehtiin?

  • Onko Saktan tilojen soveltuvuus riittävästi tutkittu? Tilathan ovat olleet jo useamman vuoden käyttämättä, ilmanvaihto ilmeisesti pois päältä ym.

    Tietojeni mukaan osassa ko. kiinteistöä on sisäilmaltaan ym. ongelmallisia tiloja, mutta tiloja, joihin muutettaisiin, ei ole suoritettu tutkimuksia. Ettei nyt sitten jouduttaisi ojasta allikkoon, vaikka kyseessä olisikin vain tilapäinen muutto.

    Altistumiskysymykset eivät ole mitään leikinasioita, vaan sairastuneille todellisia ja jopa loppuelämän ongelmia, joita ei tule vähätellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti
Suvilehti