Ylämenu
Menu

Selloduo Varonen kulttuurityössä Kuusjoella

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Selloduo Varonen esiintyi torstaina Kuusjoen koululla.

Selloduo Varonen esiintyi torstaina Kuusjoen koululla.

Salolainen Selloduo Varonen (Anna-Maaria ja Olli Varonen) tekee alueen kouluissa kulttuurityötä kaupungin Kulttuuriasian yksikön toimeksiannosta.  Toiminta käynnistyi viime syksynä ja jatkuu nyt kevätkaudella. Torstaina duo esiintyi Kuusjoen koululla koululaisille ja paikalle saapuneille ikäihmisille.

Salon kaupungin Kulttuuriasian yksikkö on kuluvana vuonna mukana toteuttamassa kuntalaispalveluja toimimalla yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tämä tapahtuu avustusten ja ostopalvelun kautta.

Kaupungin kulttuuriasiain yksikkö tekee tänä vuonna yhteistyötä palvelusopimuksella Selloduo Varosen lisäksi muun muassa Salo Jazz ry:n, Salo Irish Festivaalitapahtuman, Lasten Laulukaupunki ry:n sekä Wiurilan kesänäyttelyiden kanssa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti
Suvilehti