Selloduo Varonen kulttuurityössä Kuusjoella

0
Selloduo Varonen esiintyi torstaina Kuusjoen koululla.
Selloduo Varonen esiintyi torstaina Kuusjoen koululla.
Selloduo Varonen esiintyi torstaina Kuusjoen koululla.

Salolainen Selloduo Varonen (Anna-Maaria ja Olli Varonen) tekee alueen kouluissa kulttuurityötä kaupungin Kulttuuriasian yksikön toimeksiannosta.  Toiminta käynnistyi viime syksynä ja jatkuu nyt kevätkaudella. Torstaina duo esiintyi Kuusjoen koululla koululaisille ja paikalle saapuneille ikäihmisille.

Salon kaupungin Kulttuuriasian yksikkö on kuluvana vuonna mukana toteuttamassa kuntalaispalveluja toimimalla yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tämä tapahtuu avustusten ja ostopalvelun kautta.

Kaupungin kulttuuriasiain yksikkö tekee tänä vuonna yhteistyötä palvelusopimuksella Selloduo Varosen lisäksi muun muassa Salo Jazz ry:n, Salo Irish Festivaalitapahtuman, Lasten Laulukaupunki ry:n sekä Wiurilan kesänäyttelyiden kanssa.