Teijon musta rinne aukeaa tunniksi kaikille

0
Teijon laskettelurinteillä tehtiin kuluvan kauden kävijäennätys viime lauantaina. Nopeasti lauhtunut sää ei syö rinteitä, sanoo yrittäjä Tapani Kakko. - Sade voi tehdä rinteen pinnan liukkaaksi, mutta muuta vaikutusta ei ole.
Teijon laskettelurinteillä tehtiin kuluvan kauden kävijäennätys viime lauantaina. Nopeasti lauhtunut sää ei syö rinteitä, sanoo yrittäjä Tapani Kakko. – Sade voi tehdä rinteen pinnan liukkaaksi, mutta muuta vaikutusta ei ole.

Laskettelu- ja ulkoliikuntakeskus Teijo Ski  & Action Parkia pyörittävä Teijon Matkailu Oy täyttää 20 vuotta.

Juhlan kunniaksi Teijolla järjestetään Administer Black -rinteen vihkiäiset sunnuntaina 31.1. klo 9.30–10.30. Jokaisella halukkaalla on sinä aikana mahdollisuus laskea rinne yhden kerran. Normaalisti vaikeusasteeltaan vaativimman eli mustan rinteen lähtölava on avoinna ainoastaan MeriTeijon Alppiseuran jäsenille kilpailu- ja harjoittelukäyttöön.

Teijon Matkailu Oy:n yrittäjät Tapani Kakko ja Jarkko Rannikko arvioivat lasketteluharrastuksen muuttuneen rennommaksi vuosikymmenten vaihtuessa.

– Lasketteluvälineistö ja toimintaympäristö ovat muuttuneet kahdenkymmenen vuoden aikana, mutta kaikkein suurin muuttuja on asiakas. Lumilautailu toi 1990-luvulla rennomman otteen rinteille. Leppoisa ja stressitön freestyle-tyyli tarttui tiukkapipoisimpiinkin laskettelijoihin, kuvailee Kakko yrityksen tiedotteessa.