Ylämenu
Menu

Varsinais-Suomeen 43,6 miljoonaa euroa työllisyysmäärärahaa

Määrärahoja käytetään muun muassa palkkatukeen.

Määrärahoja käytetään muun muassa palkkatukeen.

Julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden 585,4 miljoonan euron määrärahat on jaettu ely-keskuksille. Varsinais-Suomeen määrärahaa tulee 43,6 miljoonaa.

– Varsinkin tässä taloustilanteessa määrärahojen seurantaan kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomiota. Määrärahojen käyttöä tullaan myös kohdistamaan vaikuttavimpiin toimiin, oikeus- ja työministeri Jari Lindström linjaa ministeriön tiedotteessa.

Tukiraha käytetään pääosin työvoimakoulutuksen, kotoutumiskoulutuksen ja valmennusten hankintaan, palkkatuettuun työhön, starttirahaan ja työllisyyspoliittisiin avustuksiin.

Ely-keskuksille jaettiin summasta nyt 502,7 miljoonaa euroa. Kohdennettavaksi jätettiin 82,7 miljoonaa euroa, josta valtaosa tulee myöhemmin ely-keskusten käyttöön. Tähän summaan sisältyy esimerkiksi äkillisiin rakennemuutoksiin suunnattu 20 miljoonaa euroa sekä kotoutumiskoulutukseen varattu 22,7 miljoonaa euroa, joka jaetaan, kun pakolaiset ovat asettuneet alueille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutiset
STT
Arkisto