Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Finnfoam ja Lamox aloittavat yhteistyön

Finnfoam Oy ja Lamox Oy aloittavat yhteistyön valesokkelien korjaustuotteissa. Lamox Oy siirtyy käyttämään termotuotteissaan kevään 2016 aikana vain Finnfoamin valmistamaa homehtumatonta ja vettymätöntä Finnfoam XPS-eristettä. Finnfoam on suulakepuristettua polystyreeniä, joka säilyttää eristyskykynsä vaativissakin olosuhteissa.

– Kyse on voimakkaasti kasvavasta liiketoiminnasta. Ratkaisuna tämä on vertaansa vailla oleva menetelmä. Suomessa on 60 000–80 000 riskirakennusta. Puhutaan siis merkittävästä rakennusmäärästä, mikä odottaa korjaamista, Finnfoamin kehitysjohtaja Asso Erävuoma sanoo.
Kyseiset tuotteet valmistetaan kaikki Salossa.

Valesokkeli perustusratkaisuna oli yleinen tapa rakentaa 1970–1980 luvuilla. Valesokkeli on riskirakenne: valtaosassa valesokkelirakennuksista on vakavia kosteusongelmia johtuen virheellisistä rakenneratkaisuista.

Alajärveläinen Lamox Oy on keskittynyt valmistamaan Termotuotteita, jotka ovat homevaurioituneiden seinärakenteiden korjaukseen kehitettyjä patentoituja ratkaisuja. Salossa toimiva Finnfoam Oy on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva lämmöneristeiden valmistaja.


Uutiset
STT
Arkisto