Ylämenu
Menu

Kaari Utrio on nimetty vuoden sydänvaikuttajaksi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
Kaari Utrio on vuoden sydänvaikuttaja.

Kaari Utrio on vuoden sydänvaikuttaja.

Somerolainen kirjailija Kaari Utrio on valittu vuoden sydänvaikuttajaksi. Sydänliitto ja Apu-lehti haluavat valinnallaan nostaa esiin ihmissuhteiden, rakkauden ja ystävyyden merkitystä terveyden tekijänä. Kirjailijan valitseminen sydänvaikuttajaksi korostaa myös kulttuurielämysten terveyttä edistävää vaikutusta.
– Kaari Utrion tuotanto ja julkiset esiintymiset ovat monipuolisesti ja ylivertaisesti käsitelleet niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuudenkin näkökulmasta ihmisten keskinäisiä riippuvussuhteita ja keinoja tukea toisiaan. Utrion kirjoissa rakkauden voima on usein kuvattu kannustavana ja eteenpäin vievänä, jopa hengissä pitävänä voimana, Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax perustelee sydänvaikuttajan valintaa.
– Kulttuuri hoitaa sydäntä siinä missä kevyt ruokavalio ja säntilliset elämäntavatkin. Lukemalla stressaantunut nykyihminen voi rauhoittaa mielensä ja kehonsa, ja hoitaa samalla sydäntään, Avun ja Apu Terveys -lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro perustelee Utrion nimeämistä.
Sydänliitto on yli 70 000 jäsenen sydänyhteisö, joka on järjestäytynyt 228 paikalliseen sydänyhdistykseen.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti