Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon kaupungin kesätyöpaikat arvotaan ensi viikolla

Salon kaupungin kesätöitä hakee 869 nuorta. Hakuaika umpeutui perjantaina. Viime vuonna hakemuksia tui 895 kappaletta.

Kaupunki palkkaa ensi kesänä 23o vuosina 1998-2000 syntynyttä salolaista kahden viikon työsuhteisiin.

Sosiaalitoimi valitsee ensin 30 nuorta sosiaalisin perustein. Loput 200 paikkaa arvotaan ensi viikon perjantaina. Kesätyöpaikan saaneiden nimet julkaistaan kaupungin nettisivuilla viimeistään 8. maaliskuuta.

Jos nuori ei ole antanut lupaa nimen julkaisuun, hänelle ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla.

3 vastausta: Salon kaupungin kesätyöpaikat arvotaan ensi viikolla

  • Älytön ja epäoikeudenmukainen systeemi arpoa työpaikkoja. Eihän niin toimita oikeassakaan työelämässä. Antaa nuorelle jo lähtökohtisesti väärän suhtautumisen kesätyöhönsä: ei sillä niin väliä kuka tätä työtä tekee ja miten. Joku voi olla hyvä puutarhahommissa, toinen kaupungin matkailuneuvonnassa – mutta mitä jos arpa osuu päinvastoin?

  • Jos jollakin on parempi tapa näiden kesätyöpaikkojen täyttämiseen niin tuskin kieltäytyvät ottamasta ehdotusta vastaan! Eihän ketään varmaankaan pakoteta vastentahtoiseen tekemiseen vaan ottavat peruutuksen vastaan? Kuten eräs Reinikainen on muinoin sanonut ”kaikkea pitää koittaa, paitti mummuaan ja kansantanhuja!”!

  • nuoret töihin ja osaamaan uusia aloja innovaatio toimiin


Uutiset
STT
Arkisto