Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Vesi noussut tielle Lehmijärven kohdalla ja Kiskossa

Vesi on noussut tielle 52 Lehmijärven kohdalla ja tielle 186 Kiskossa. Molemmissa on varoitusmerkit.
Kiskossa Salosta Mustion suuntaan on toinen kaista pois käytöstä. Ongelmakohta on Kiskon kirkonkylästä muutama kilometri Mustiolle päin.

Ongelmia on muuallakin Salon seudulla. Perniön asemalla kevyen liikenteen alikulku oli veden vallassa illansuussa.

2 vastausta: Vesi noussut tielle Lehmijärven kohdalla ja Kiskossa

  • Kiskon Orijärven kohdalla vettä ollut tiellä jo 2 viikkoa ja puolitoista viikkoa sitten perjantaina aamulla oli auto katollaan ojassa lätäkön takia. Medihelikin tuli paikalle mutta ei näköjään ylittänyt uutiskynnystä. Silloin oli vain 2 muovitötsää varoittamassa lätäkön reunalla. Sen jälkeen tuli 50 km rajoitus varoituskyltillä ja vilkkuvaloilla josta toinen tärkeämpi lopetti toimintansa melkein saman tien. Tänään vihdoin saatu patterit vaihdettua kun vesi virtasi jo kummankin kaistan läpi. Kumman väliinpitämätöntä touhua tieverkon ylläpitäjillä kun tämä paikka ollut ongelmana jo vuosikymmeniä. Siihen pitäisi saada kunnon rumpuputki oikeaan paikkaan ja nostaa tietä reilusti mutta ei taida mitään tapahtua ennen kuin joku menettää henkensä.

  • No huonosti oli toi 52:senkin merkattu vielä klo 16 ei ollut merkkejä. Sen jälkeen sinne oli tullut. Sitä ei kaukaa näe että niin paljon on vettä. Siihen tuli autoja vastaan kovaa vauhtia. Huonosti on hoidossa nää asiat!! ??


Uutiset
STT
Arkisto