Ylämenu
Menu

Antenni-tv-verkon rinnakkaislähetykset loppuvat Tammelassa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Antenni-tv-verkon rinnakkaislähetykset päättyvät Tammelassa ensi viikon maanantaina. Rinnakkaislähetysten lopettaminen saattaa tuoda näkyvyysongelmia Somerolle ja Koskelle, jotka kuuluvat osittain Tammelan päälähetinaseman alueeseen.

Antenni-tv-verkon ja C-, D- ja E-kanavanippujen taajuudet muuttuivat Tammelan päälähetinasemalla jo 12. helmikuuta, ja lähetykset alkoivat heti uusilla taajuuksilla. Tv-lähetyksiä on kuitenkin vielä lähetetty uusien taajuuksien lisäksi myös poistuvilla taajuuksilla.

Antenniasennusliikkeiden mukaan Tammelan radio- ja tv-aseman näkyvyysalueella on vielä paljon taloyhtiöitä, joille antennivahvistinmuutoksia ei ole tehty.

Taajuusmuutosten vuoksi antennijärjestelmiin on tehtävä muutoksia taloyhtiöissä ja julkisissa rakennuksissa, jotka vastaanottavat televisiolähetyksiä yhteisantenniverkon kautta. Omakotitaloissa ja pientaloissa ei yleensä tarvita muutostöitä.

Somerolla ja Koskella voi olla ongelmia tv-lähetyksisssä, kun Tammelan rinnaislähetykset loppuvat.

Somerolla ja Koskella voi olla ongelmia tv-lähetyksisssä, kun Tammelan lähetinaseman rinnakkaislähetykset loppuvat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

1 vastaus: Antenni-tv-verkon rinnakkaislähetykset loppuvat Tammelassa

  • On tämä digi-aika kenkkua, kun TV-mastoja säädetään jatkuvasti ja meidän, ohjelmia vastaanottavien, on tehtävä päivityksiä ja kanavien hakuja tv:ssämme tuon tuostakin. Samoin ohjelma saattaa katketa yht´äkkiä, ettei ole viritetty kanavaa. Ja jos nämä viimeisimmät, nyt tehtävät lähettimien säädöt saavat aikaan sen, että on hankittava uusi tv tai joku apu-boxi ohjelmia nähdäksemme, taikka antennivahvistimet tai uudet antennit ym ym. Koko ajan jotain.
    Miten kauan katselimmekaan aiempina vuosina tv:tämme, ennen viheliäistä digi-aikaa, kun katkot johtuivat vain sähkövioista.Ja sähkön palattua katselu jatkui ilman virityksiä ja päivityksiä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti