Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Hitsauskipinä sytytti tulipalon Koskella

Maatilan konehallissa syttyi tulipalo sunnuntai-iltana Kosken Patakoskentiellä. Pelastuslaitos sai puoli kahdeksan aikoihin hälytyksen palosta, joka osoittautui hitsauskipinän sytyttämäksi. Kipinä oli sytyttänyt konehallin korjaamotiloissa trasselilaatikon, josta palo oli lähtenyt leviämään.

Palo saatiin rajattua konehalliin, eikä rakennus tuhoutunut täysin. Palokunta joutui kuitenkin purkamaan hallin seinää ja välipohjaa. Henkilövahingoilta vältyttiin.

2 vastausta: Hitsauskipinä sytytti tulipalon Koskella

  • Olen pitänyt tulityökursseja vuodesta 1993 ja todennut, että hyvin vähän on maanviljelijöitä osallistunut koulutuksiin, vaikka siellä olisi todella tarvetta koulutukseen. Onhan heillä käytössään monenlaisia tulityövälineitä, ja monesti niiden todelliset vaarat ovat hyvin vähän tiedossa.

    • Suomi on kurssien ja lupakorttien luvattu maa. Joka lähtöön joku kurssi ja ikävä kyllä, monet pitävät niitä jopa tärkeinä. Eiköhän ne lupakortit ja kurssit vähene, kun halutaan pakolaiset töihin.


Uutiset
STT
Arkisto