Karavaanaripaikka suljetaan Salon Merikulmantien varrella

0

Lohjan seudun karavaanarit on mennyt konkurssiin ja samalla sulkeutuu karavaanareiden paikka Salossa Merikulmantien varrella.
Meri-Caravan alueen toiminta päättyy tämän kuun viimeisenä päivänä. Tuohon mennessä myös vaunut on määrä siirtää alueelta pois.
– Olemme ohjeistaneet, että karavaanarit voivat rauhassa lähteä siirtämään vaunujaan, kertoo asianajaja Petra Lindberg SF-Caravan Lohjan Seutu ry:n konkurssipesää hoitavasta Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy:stä.

Hän sanoo, että joidenkin yksittäisten vaunujen osalta konkurssipesä on sopinut muusta noutoajankohdasta, jos omistaja on ollut esimerkiksi ulkomailla.
Lindberg laatii parhaillaan pesäluetteloa eikä kommentoi tässä vaiheessa varoja ja velkoja. Konkurssipesään kuuluu kaksi kiinteistöä ja irtainta omaisuutta.
Jatkajaa alueelle ei ole ainakaan toistaiseksi löydetty. Lindberg sanoo, että ilmeisesti karavaanariyhteisön toiveissa on ollut, että jatkaja löytyisi.

Kemiönsaarelainen Gösta Öling tulisi heti takaisin Meri-Caravanin alueelle, jos uusi yrittäjä löytyisi. Oman vaununsa hän on vienyt jo pois. Kuva: SSS/Pyry Krappe