Kemiönsaari palkitsee parhaat Axel-illassa 18. maaliskuuta

0

Kemiönsaaren kunta järjestää ensi perjantaina perinteisen Axel-illan Villa Landessa Kemiössä. Kunnan asukkaille avoimessa ohjelmallisessa juhlatilaisuudessa jaetaan kaikki Kemiönsaaren kulttuuri-, urheilu- ja elinkeinopalkinnot.

– Axel-illan ajatuksena on ollut kohottaa kulttuuri- ja vapaa-ajan palkintojen arvoa sekä niitä puitteita, missä palkintoja on jaettu. Voidaan sanoa, että se on eräänlainen Oscar-gaala kaikille saaren asukkaille, Kemiönsaaren kunnan vapaa-aikatoimen johtaja Bo-Eric Ahlgren kertoo.

Juhlassa palkitaan muun muassa vuoden urheilija, yrittäjä lainaaja, ympäristöteko ja kulttuuritekopalkinto sekä nimetään Vuoden Lähettiläs. Uutena palkintona on tänä vuonna Vuoden Nuorisopalkinto.

Axel-ilta alkaa Villa Landessa Kemiössä perjantaina 18. maaliskuuta kello 18. Palkintojenjakoon on yhdistetty ohjelmaa niin nuorille kuin vanhemmillekin. Illan laulavana juontajana toimii Thomas Lundin.