Ylämenu
Menu

Kemiönsaari palkitsee parhaat Axel-illassa 18. maaliskuuta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kemiönsaaren kunta järjestää ensi perjantaina perinteisen Axel-illan Villa Landessa Kemiössä. Kunnan asukkaille avoimessa ohjelmallisessa juhlatilaisuudessa jaetaan kaikki Kemiönsaaren kulttuuri-, urheilu- ja elinkeinopalkinnot.

– Axel-illan ajatuksena on ollut kohottaa kulttuuri- ja vapaa-ajan palkintojen arvoa sekä niitä puitteita, missä palkintoja on jaettu. Voidaan sanoa, että se on eräänlainen Oscar-gaala kaikille saaren asukkaille, Kemiönsaaren kunnan vapaa-aikatoimen johtaja Bo-Eric Ahlgren kertoo.

Juhlassa palkitaan muun muassa vuoden urheilija, yrittäjä lainaaja, ympäristöteko ja kulttuuritekopalkinto sekä nimetään Vuoden Lähettiläs. Uutena palkintona on tänä vuonna Vuoden Nuorisopalkinto.

Axel-ilta alkaa Villa Landessa Kemiössä perjantaina 18. maaliskuuta kello 18. Palkintojenjakoon on yhdistetty ohjelmaa niin nuorille kuin vanhemmillekin. Illan laulavana juontajana toimii Thomas Lundin.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti