Ylämenu
Menu
Uutiskirje

LP Viesti ja OrPo aloittavat välieräsarjan lauantaina Salohallissa

OrPon libero Hillaelina Hämäläinen (vas.) kohtaa välierissä entisen seuransa.

OrPon libero Hillaelina Hämäläinen (vas.) kohtaa välierissä entisen seuransa.

 

LP Viestin ja Oriveden Ponnistuksen välieräsarja lentopallon naisten Mestaruusliigassa starttaa lauantaina kello 13 Salohallista.

Ennakkosuosikkina sarjaan lähtevä runkosarjan voittaja LP Viesti on siitä harvinaisessa asemassa, että verkon toiselta puolelta löytyy yhtä paljon liigakokemusta.

Siinä missä LP Viestillä on heittää kentälle Kaisa Jokinen (401 liigaottelua), Jenni Hiltunen (353) ja Roosa Koskelo (213), löytyy OrPolta muun muassa Maria Tuominen (464), Hillaelina Hämäläinen (326) ja torstaina 300:nnen liigaottelunsa pelannut Eeva Puukka.

Siinä missä LP Viesti varmisti oman välieräpaikkansa jo viime sunnuntaina LP Vampulaa vastaan, päättyi OrPon ja Pölkyn ottelusarja vasta torstai-iltana Orivedellä.

OrPon kokeneen keskitorjujan Puukan mielestä yhdeksän ottelua viiteen päivään totutti pelaajan tiiviiseen rytmiin, ja on pelkästään hyvä asia, että ottelut jatkuvat heti lauantaina.

– Meille se on hyvä juttu, että sarja alkaa heti. Olemme pelanneet hyvin ja pääsemme heti jatkamaan siitä, Puukka toteaa.

Naisten Mestaruusliigan välieräsarja LP Viesti–OrPo. 1. ottelu lauantaina Salohallissa kello 13 ja 2. ottelu sunnuntaina Orivedellä kello 15.30.  TV2 lähettää sunnuntain ottelun suorana lähetyksenä.


Uutiset
STT
Arkisto