LP Viesti varmisti välieräpaikan todellisella murskavoitolla

0
LP Viestissäkin pelanneet Essi Helminen (vas.) ja Laura Iltanen olivat voimattomia punapaitojen ylivoiman edessä.
LP Viestissäkin pelanneet Essi Helminen (vas.) ja Laura Iltanen olivat voimattomia punapaitojen ylivoiman edessä.
LP Viestissäkin pelanneet Essi Helminen (vas.) ja Laura Iltanen olivat voimattomia punapaitojen ylivoiman edessä.

LP Viestin marssi kohti kahdeksatta peräkkäistä lentopallon naisten Suomen mestaruutta jatkuu aikataulussa. LP Viesti murskasi sunnuntai-iltana Salohallissa LP Vampulan 3-0 (25-14, 25-11, 25-20) ja eteni välieriin suoraan kolmella voitolla. LP Vampula ei pystynyt yhteenkään erävoittoon kolmessa puolivälieräottelussa.

Välierät alkavat LP Viestin osalta ensi viikon lauantaina tai sunnuntaina. Vastustaja on vielä auki. Se ei ole ainakaan Hämeenlinnan Pallokerho, vaikka joukkue selvisikin LP Viestin tavoin suoraan kolmella voitolla välieriin kaatamalla LiigaPlokin.

Sunnuntain ottelussa LP Viestin paras oli kovat tehot 15/+13 iskenyt nuori Ronja Heikkiniemi. Yli kymmenen pistettä iskivät myös Pauliina Vilponen (11/+6) ja Dubravka Rakic (10/+8). Myös juhlaotteluaan (400 pääsarjaottelua) pelannut Kaisa Jokinen (9/+8) oli terävänä.