Ylämenu
Menu
Uutiskirje

LP Viestillä on mahdollisuus ratkaista finaalipaikka jo tiistaina Salohallissa

OrPon päävalmentajalla Teemu Oksasella riittää pähkäiltävää ennen tiistain välieräottelua.

OrPon päävalmentajalla Teemu Oksasella riittää pähkäiltävää ennen tiistain välieräottelua.

LP Viestin matka kohti kahdeksatta peräkkäistä lentopallon naisten Suomen mestaruutta kulkee aikataulussa. Pääsiäisenä LP Viesti otti kaksi selvää välierävoittoa Oriveden Ponnistuksesta, mikä tarkoitti sitä, että finaalipaikka on katkolla LP Viestille jo tiistaina Salohallissa pelattavassa kolmannessa välierässä.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen käytti sunnuntain toisessa välieräottelussa peräti kymmenen eri pelaajaa. Runsaista vaihdoista huolimatta LP Viestin peli parani koko ajan ottelun edetessä ja kaksi viimeistä erää menivät jo murskaavasti hallitsevalle mestarille 15–25 ja 18–25. Niiden erien perusteella OrPolla on jättimäinen urakka venyttää ottelusarjaa keskiviikolle suunniteltuun neljänteen osaotteluun.

OrPon suurin työ on saada LP Viestin kovakätinen laituri Lena Lymareva kiinni ja toisaalta löytää aukot libero Roosa Koskelon johtamasta puolustuksesta. Eikä sekään välttämättä riitä – LP Viestin keskitorjujan paikalla kun pelaa toistaiseksi pitelemätön Dubravka Rakic.

Toisessa välieräparissa Hämeenlinnan Pallokerho voitti avausosassa LP Kangasalan selvästi 3-0. Otteluparin toinen ottelu pelataan tiistaina.

Naisten Mestaruusliigan 3. välieräottelu LP Viesti–OrPo tiistaina Salohallissa kello 18.30.


Uutiset
STT
Arkisto