Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Mies kuoli huoneistopalossa Kiikalassa

Keski-ikäinen mies kuoli rivitaloasunnon sytyttyä tuleen Kiikalassa perjantaina. Hälytys Reväntielle tuli aamukahden jälkeen. Uhri oli huoneiston asukas. Makuuhuoneesta alkunsa saanut tuli tuhosi huoneistoa pahoin. Huoneistossa ei ollut tulipalon syttyessä muita ihmisiä.
Naapuri oli havainnut palon käydessään yöllä ulkona. Naapurin oli onnistunut lopulta päästä sisään kyseiseen asuntoon, ja tällöin hän oli huomannut asunnossa olevan sängyn ja sen takana olevan seinän olevan tulessa. Kyseinen naapuri oli pyytänyt paikalle toisen naapurin, jonka oli onnistunut sammuttaa palava sänky ja seinä vedellä.
Asunnossa oli merkkejä alkoholin käytöstä ja tupakoinnista; oletettavasti paloon on johtanut vuoteessa tupakointi, ja alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtuneeseen.
Rivitalon asukkaita ei tarvinnut evakuoida. Palo ei aiheuttanut aineellisia vahinkoja muille huoneistoille.


Uutiset
STT
Arkisto