Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Omakotitalo pelastui tuholta Kemiönsaaressa

50-luvun rintamamiestalo oli vähällä tuhoutua Kemiönsaaren Meritiellä sattuneessa tulipalossa torstai-iltana. Pelastuslaitos sai vähän ennen kahdeksaa hälytyksen, kun nestekaasulämmittimestä lähtenyt palo oli alkanut levitä rakennuksessa. Tuli oli levinnyt jo lämmittimen takana olevaan seinään sekä viereisiin huonekaluihin.

Talon omistaja oli tyhjentänyt tilaan pari jauhesammutinta ja sulkenut ovet. Nopean toiminnan ansiosta palo rajoittui siten, että paikalle saapunut palokunta sai tilanteen äkkiä haltuun. Lisäksi VPK oli hyväksi onneksi juuri ollut harjoittelemassa paloasemalla ja pääsi nopeasti paikalle. Päivystävä palomestari toteaa, että jos pelastustoimet olisivat viivästyneet muutamia minuutteja, koko talo olisi ollut liekeissä. Nyt vahingot jäivät vähäisiksi.


Uutiset
STT
Arkisto