Paimion kaupunginvaltuusto siirsi ruoanvalmistuksen Arkealle äänin 30-4

0

Paimion kaupunginvaltuusto siirtää siivouksen ja ruoanvalmistuksen Arkea Oy:n hoidettavaksi äänin 30-4.

Se hyväksyi torstai-iltana yhtiön ja kaupungin välisen liiketoiminnan kauppakirjan, joka siirtää palvelut Arkealle toukokuun alusta.

Vasemmistoliiton valtuutettu Toni Nieminen ehdotti, että sopimus hylätään. Hänen kanssaan samaa mieltä olivat puoluetoveri Rauno Rautio sekä kokoomuksen Päivi Lindroos ja vihreiden varavaltuutettu Seppo Päätalo.

SDP:n Pasi Laakso äänesti tyhjää.

Laskelmien mukaan ruokapalvelun siirto Arkealle vähentää tänä vuonna Paimion kaupungin menoja 1,74 miljoonaa ja tuloja 1,6 miljoonaa euroa. Siivouspalvelujen siirto vähentää menoja lisäksi 43 300 euroa. Kaupunki saa Arkealta tänä vuonna vajaan 180 000 euron vuokratulot.

Lue lisää perjantain 11.3.2016 lehdestä