Ylämenu
Menu

PeU-Basketin välierät alkavat keskiviikkona

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

PeU-Basketin runkosarja koripallon miesten I divisioona B:ssä päättyi 62-75 (37-33)-kotitappioon Tapiolan Honkaa vastaan. Tuloksella ei kuitenkaan enää ollut merkitystä loppusijoituksiin: PeU-Basket päätyi runkosarjassa kolmanneksi.

Näin joukkueen kausi jatkuu keskiviikkona välieräottelulla Lahdessa. Välieristä etenee divisioonan loppuotteluihin kolmella otteluvoitolla, ja molemmat finalistit lunastavat oikeuden nousta I divisioona A:han. Lisäksi runkosarjassa paremmin sijoittunut välierien hävinnyt joukkue karsii paikasta I divisioona A:n viimeiseksi sijoittuneen kanssa.

Välierien toinen ja tarvittaessa neljäs ottelu pelataan Salossa. Tavallisuudesta poiketen pelipaikkana ei ole Perniön liikuntahalli: PeU-Basket ja Lahti Basketball kohtaavat ensi viikon sunnuntaina (20.3.) Salon Urheilutalolla sekä tarvittaessa pitkänäperjantaina (25.3.) Salohallissa.

Korjattu kello 21.10 divisioona A:han nousijat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti