Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salolainen lautamies sai potkut

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vapauttanut lautamiehen tehtävistään. Osastonjohtaja Vesa Karttunen ei muista parinkymmenen vuoden tuomarinuraltaan vastaavaa.

Salolainen Jani Salomaa (ps.) on oikeuden mukaan julkaissut räävittömiä kirjoituksia Facebookissa. Salomaa kiistää syytökset: hän pitää oikeuden päätöstä farssina.

Lue lisää keskiviikon Salkkarista!

Salolainen Jani Salomaa tunnetaan sosiaalisen median aktiivina. Hän kertoo ylläpitävänsä yli sataa ryhmää ja sivustoa ja olevansa jäsen ainakin tuhannessa.

Salolainen Jani Salomaa tunnetaan sosiaalisen median aktiivina. Hän kertoo ylläpitävänsä yli sataa ryhmää ja sivustoa ja olevansa jäsen ainakin tuhannessa.

6 vastausta: Salolainen lautamies sai potkut

  • Lieneekö oikeuden päätöstä farssina pitävä henkilö sopiva lautamieheksi? Pikemminkin se olisi farssi, jos hän saisi jatkaa lautamiehenä. Toivottavasti oikeuden päätöksestä ei saa valittaa.

  • Eipä ollut yllätys… kirjoitukset ovat olleet vertaansa vailla

  • Eiköhän tämä ole aivan oikea ratkaisu. Lautamieheksi valitulta odotettaneen sentään tavallista harkitumpaa itseilmaisua julkisuudessa, ts. esimerkiksi some-foorumeilla.

  • Tämä on tätä tämän päivän Suomea. Vitsit on kiellettyjä.
    Mihinkähän me mennään vielä?

    • Vitsit? Onko jatkuva valheellinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä nettikiusaaminen mielestäsi vitsi?

    • Tarkoittanet, että Salomaa on vitsi? Vitsit ovat kiellettyjä oikeuden harjoittamassa ympäristössä. Esiintymislavalle vitsit, tai paremminkin hyvät vitsit, sopivat sen sijaan hyvin. Huonot vitsit ei sovi oikein minnekään – tai ehkä sopivaan seuraan.


Uutiset
STT
Arkisto