Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon salibandyseurat eivät karsasta yhteistyökuvioita

Salolaiset salibandyseurat ei sulje pois yhteistyön mahdollisuutta, jotta kaupungissa olisi tulevaisuudessa menestyvä miesten II divisioonajoukkue. Asia nousi esille, kun Salon Palloilijoiden puheenjohtaja Vesa Valkonen ehdotti salibandyseurojen laajamittaisempaa yhteistyötä.

Tällä kaudella Salon joukkueista Isännät pelasi II divisioonassa, mutta putosi heti avauskauden jälkeen takaisin sarjaporrasta alemmas. Ensi kaudeksi IBK Medalla on hyvät mahdollisuudet nousta II divisioonaan.

Lue lauantaina Salon Seudun Sanomista, mitä salolaisten salibandyseurojen edustajat tuumivat yhteistyökuvioista.

Punamusta-asuinen Isännät tippuu ensi kaudeksi salibandyn miesten  III divisioonaan

Punamusta-asuinen Isännät tippuu ensi kaudeksi salibandyn miesten III divisioonaan

 


Uutiset
STT
Arkisto