Saloon tulee uusi hoivakoti kymmenille vanhuksille

0
Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.
Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.

Salolainen kiinteistöneuvos Jorma Nieminen on vuokrannut Salon keskustasta yli 2 000 neliön tilat valtakunnalliselle hoivapalveluyritykselle. Mainio Vire Oy perustaa Rummunlyöjänkadulle hoivakodin, johon tulee huoneita liki viidellekymmenelle vanhukselle.

Niemisen mukaan rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa tehdään kahden miljoonan euron remontti. Purkutyöt on jo aloitettu, ja valmista pitäisi olla marraskuussa. Salon kaupunki on myöntänyt muutostöihin rakennusluvan.

Osa kolmikerroksisen kiinteistön kellarista muutetaan hoivakodin työntekijöiden sosiaalitiloiksi. Pihalle rakennetaan oleskelualue.

Mainio Vireellä on Hajalassa 31-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.
Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.