Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Saloon tulee uusi hoivakoti kymmenille vanhuksille

Salolainen kiinteistöneuvos Jorma Nieminen on vuokrannut Salon keskustasta yli 2 000 neliön tilat valtakunnalliselle hoivapalveluyritykselle. Mainio Vire Oy perustaa Rummunlyöjänkadulle hoivakodin, johon tulee huoneita liki viidellekymmenelle vanhukselle.

Niemisen mukaan rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa tehdään kahden miljoonan euron remontti. Purkutyöt on jo aloitettu, ja valmista pitäisi olla marraskuussa. Salon kaupunki on myöntänyt muutostöihin rakennusluvan.

Osa kolmikerroksisen kiinteistön kellarista muutetaan hoivakodin työntekijöiden sosiaalitiloiksi. Pihalle rakennetaan oleskelualue.

Mainio Vireellä on Hajalassa 31-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.

Uusi hoivakoti on tulossa Rummunlyöjänkadulle.

 

6 vastausta: Saloon tulee uusi hoivakoti kymmenille vanhuksille

 • Sijoittajayhtiö rantautuu vanhustenhoidon myötä siis tännekin? Keräten rahat vanhuksilta, kelalta ja vieden ne veroparasiittien paratiiseihin.
  Hyvä, et edes työntekijöitä tarvitaan, saa ihmiset töitä. Se onkin sitten ainut plussa!

  • Firman viimeisin tilinpäätös näyttää 78 miljoonan liikevaihdolla 580 tuhatta voittoa. Kaikki hallituksen jäsenet naisia. Lienevät samat, jotka myivät firman ulkomaille.

  • Mistä tämä negatiivisyys kumpuaa? Yritys tuo paikkakunnalle työpaikkoja ja salolaiseen tyyliin täällä vain sohvanpohjalta huudellaan. Nokiastakin oli sen huippuvuosina 90% ulkomaisessa omistuksessa.

 • Loistava uutinen, kaupunki ostaa hoivakodilta palveluja ja voidaan taas sulkea muutama osasto kaupungin ylläpitämistä laitoksista, kun annetaan henkilökunnalle kenkää. Tosin ostopalvelumaksut nousevat huimasti, mutta pääasiahan tässä on että päästään yksityistämään toimintoja.

 • Totta; Nokiasta oli ulkomaisessa omistyksessa tuo 90%, mutten tiedä, että Nokian tulot olisivat menneet veroparatiiseihin. Siinä ero.
  Työllistäminen plussaa!


Uutiset
STT
Arkisto