Ylämenu
Menu

Takkikauppias huijasi eläkeläisnaista Halikossa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Kävelyllä ollut vuonna 1932 syntynyt eläkeläisnainen joutui huijauksen kohteeksi Halikossa keskiviikkona klo 12.30 aikoihin.

Paikalle pysähtyi tummansininen henkilöauto, jota kuljetti ulkomaalainen, englantia puhuva mies. Hän kertoi omistavansa vaatealan yrityksen Milanossa ja haluavansa lahjoittaa nahkatakin suomalaiselle eläkeläiselle.

Mies kysyi eläkeläisen osoitetta, ja molemmat menivät asuntoon, jossa mies esitteli useita takkeja. Lopulta hän pyysi yhdestä takista kuitenkin maksuna 800 euroa.

Eläkeläisen ilmoittaessa, että hänellä ei ole rahaa kotona, mies kyyditsi eläkeläisen pankkiautomaatille, josta rahat nostettiin. Rahat saatuaan mies kyyditsi eläkeläisen kotiinsa ja poistui kiireesti paikalta. Tapahtumaa tutkitaan petoksena.

Poliisi kehottaa vanhuksia olemaan tarkkana ja välttämään kanssakäymistä kyseisten kauppiaiden kanssa.

Mikäli jollakin on havaintoja aggressiivisista takkikauppiaista Salon alueella, niistä pyydetään ilmoittamaan Salon poliisille.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

1 vastaus: Takkikauppias huijasi eläkeläisnaista Halikossa

  • Ilmoitus klo8.00 – 16.00 välillä, ja on tosi tuuria jos poliisi vastaa 8-10 kerran soiton jälkeen. Paikalle tulosta en tiedä, ja turhaa se olisikin niin myöhään. Salo on 50 000 asukkaan kaupunki ja poliisit todella vähissä eikä päivystystä, onko oikein?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Muualla
Arkisto
Blogit sss.fi

 

Mediakortti