Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Turing Robotic Industries: Salon työpaikat avoimeen hakuun toukokuussa

Parhaillaan Pekingissä oleva Syl Chao lähetti itsestään keskiviikkona kuvan Salon Seudun Sanomille.

Parhaillaan Pekingissä oleva Steve Chao lähetti itsestään keskiviikkona kuvan Salon Seudun Sanomille.

Turing Robotic Industries Oy:n työpaikat tulevat avoimeen hakuun toukokuussa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Steve Chao.

Parhaillaan Pekingissä oleva Chao antoi keskiviikkona Salon Seudun Sanomille puhelinhaastattelun.

Chaon mukaan yritys palkkaa jo ennen toukokuuta työntekijöitä ilman avointa hakua. Hän kertoo saaneensa paljon hakemuksia, kun TRI:n tulo Saloon uutisoitiin.

– Emme tarvitse pelkästään insinöörejä. Palkkaamme myös tietoturva-asiantuntijoita, kertoo Chao.

Chao toteaa ymmärtävänsä ihmisiä, jotka suhtautuvat skeptisesti TRI:n suunnitelmiin. Hän itse uskoo kuitenkin vakaasti yhtiön menestysmahdollisuuksiin.

– Antakaa salolaiset meille vähän aikaa. Siihen asti, kun julkaisemme joitain uusia tuotteita tänä vuonna. Olen varma, että salolaiset ovat niistä ylpeitä.

Chao kertoo käyneensä Salossa ensimmäisen kerran viime kesänä. Seuraavaksi hän on tulossa maaliskuun loppupuolella.

 

 

Aikooko TRI hakea Suomessa yritystukia? Muuttaako toimitusjohtaja Suomeen? Mikä on TRI:n ja Song-dynastian yhteys? Lue haastattelu kokonaisuudessaan torstain Salon Seudun Sanomista.

 

 

7 vastausta: Turing Robotic Industries: Salon työpaikat avoimeen hakuun toukokuussa

 • Mitä tämän miehen taustasta tiedetään?

  • Lue päivän salkkarista. Siinä aika kattava selvitys.

 • ”Antakaa salolaiset meille vähän aikaa. Siihen asti, kun julkaisemme joitain uusia tuotteita tänä vuonna. Olen varma, että salolaiset ovat niistä ylpeitä.”

  Helmikuussa pidetyn MWC 2016 (Mobile World Congress) sivuilta voi jokainen käydä katsomassa millaisia tuotteita maailmalle on esitelty tänä vuonna.

  • No minkälaisia? Mikset kerro, vai onko se ex-nokialainen tyyli pitää asiat pimennossa vai et itsekkään tiedä? Haluat vain, että toiset tekee työn puolestasi, kuten edellisessä firmassa.

 • Saakohan Salo tästä oman Sunny Car Centerin?

 • Miksi me suomalaiset suhtaudumme pessimistisesti uusiin yritysideoihin ja keksintöihin. Toisaalta olemme elämässään menestyneille ihmisille kateellisia.
  Elämään kuuluva olennaisena osana pettymykset ja vastoinkäymiset, silti elämää on katsottava eteenpäin. Yritykset ovat myös ihmisten aikaansaannoksia iloineen ja murheineen. Onko parempi yrittää kuin jättää yrittämättä? Siinä on salolaisille kysymystä kerrassaan.
  Yhdessäkään kommentissa, ei ole toivotettu tulevalle salolaiselle yrittäjälle onnea ja menestystä. Miksi? Salolaiset, kannattaisi katsoa Leijonan Luola -televisio-ohjelmaa. Siellä on laaja kirjo yrittäjiä, jotka tarjoavat omia yritysideoitaan supervarakkaille yrittäjille. Luonnollisesti kaikki ideat ja yritykset eivät ole sijoituksen arvoisia, mutta silti kannattaa edes yrittää, vaikka ei aina onnistuisikaan. Epäonnistumisenkin kautta monesti voi tulla menestystä.

 • SSS:n juttu torstaina 3.3.2016 on aika perusteellinen ja kertoo puhelinvalmistuksen taustoja ja samoin kaiken takana olevan yrittäjän taustat.

  Nyt ollaan liikkeellä todenteolla ja voimme vain toivottaa onnea yritykselle ja sen johdolle Salossa, jonne siirtyy yrityksen pääkonttorikin. Tämähän on Orionin jälkeen ensimmäinen kunnon hanke työpaikkojen luomiseksi. Sille on yritys hankkinut valmistuslinjat, vuokrannut tilan ja jo rekrytoinut alkuhenkilökuntaa. Toukokuussa on julkinen haku, joten silloin todella alkaa näkyä.

  Yritysidea vaikuttaa varsin hyvin suunnitellulta, yrityksellä ja yrittäjällä pääomaa ja jo kokemusta puhelimista sekä sille suomalainen käyttöjärjestelmä.

  Hieno tilanne Salolle ja salolaisille muistaen, että menestys luo menestystä ympärillemme ja rohkeus ja riskinkanto palkitaan, vaikka aina ei onnistuttaisikaan.


Uutiset
STT
Arkisto