Ylämenu
Menu

Uusi hoivakoti tuo jopa kolmekymmentä työpaikkaa Saloon

Uuden hoivakodin Salossa avaava Mainio Vire Oy tarvitsee jopa kolmekymmentä työntekijää. Kaupungin ydinkeskustaan Rummunlyöjänkadulle tulee vanhuksille ja vammaisille 38 erikokoista vuokra-asuntoa yksiöistä kaksioihin.

Asukas voi päättää itse, haluaako hän asua perinteisesti hoitokodissa vai vuokrata pelkän asunnon ja tilata sinne haluamansa palvelut. Mainio Vireen Lounais-Suomen aluejohtaja Merja Viitanen on mielissään, että yritys pääsee tarjoamaan palveluita torin lähellä.

Mainio Vireen nykyinen hoivakoti Halikon Hajalassa jatkaa Viitasen mukaan toimintaansa. Uusi hoivakoti Rummunlyöjänkatu 7:ssä aloittaa joko lokakuussa tai helmikuussa.

1 vastaus: Uusi hoivakoti tuo jopa kolmekymmentä työpaikkaa Saloon

  • Uusi hoivakoti Rummunlyöjänkatu 7:ssä aloittaa joko lokakuussa tai helmikuussa.

    Mistä vuosista mahtaa olla kyse, 2016 vai 2017?

Uutiset
STT
Arkisto