Vilppaan nuorisotähti ja nuorisopäällikkö valittiin Amsterdamin EM-yleisurheiluun

0
Wilma Murto urheilee ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan 18-vuotiaana.
Wilma Murto urheilee ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan 18-vuotiaana.
Wilma Murto urheilee ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan 18-vuotiaana.
Minna Lamminen urheilee ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan 33-vuotiaana.
Minna Lamminen urheilee ensimmäisissä aikuisten arvokisoissaan 33-vuotiaana.

Salon Vilppaan urheilijan ja urheilija-toimihenkilön erinomaiset alkukaudet palkittiin kahdella valinnalla yleisurheilun EM-kilpailuihin. Alankomaiden Amsterdamissa 6.-10. heinäkuuta urheiltaviin kisoihin osallistuvat seiväshyppääjä Wilma Murto ja Vilppaan nuorisopäällikkö Minna Lamminen.

Murron valinta oli melkeinpä itsestäänselvyys muun muassa juniorien maailmanennätystuloksen 471 myötä. Lamminen selviytyi puolestaan ensimmäisiin aikuisten arvokisoihinsa 33-vuotiaana. Hän alitti ensimmäistä kertaa arvokisaohjelmassa olevalla puolimaratonilla EM-rajan sunnuntaina Hollannin Haagissa.