Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Iltatori keräsi paikalliset yhdistykset kasaan

Salon omaishoitajat ry:n pöydällä olevasta lasipurkista löytyi riisinjyviä puolet siitä määrästä, kuinka paljon Suomessa on jokapäiväistä apua tarvitsevia ihmisiä.

Salon iltatorin täytti torstaina salolaisten yhdistysten kirjo. 125-vuotisjuhlavuottaan juhlivan Salon työväenyhdistyksen isännöimällä iltatorilla lavalle nousi Joku Paikallinen Bändi ja torin kupeeseen kohosi yli 50 yhdistystelttaa tai -pöytää.

Pisteillä saattoi käydä tutustumassa paikallisten yhdistysten urheilu-, taide-, hyvinvointi- tai vapaaehtoistoimintaan. Vaikka tarjontaansa esitelleistä yhdistyksistä löytyi jotakin sekä urheiluhullulle kuin taiteen ystävällekin, olivat kaikki esittelijät yksimielisiä yhdestä asiasta: Salossa tehdään asioita suurella sydämellä.
– Kun taloustilanne on mikä on, niin yhdistysten ja vapaaehtoistoiminnan rooli kasvaa. Salossa monet ovat omistautuneet vapaaehtoistoiminnan ylläpitämiseen täydellä teholla, kertoo Tarja Agiander Salon omaishoitajat ry:stä.

 


Uutiset
STT
Arkisto