Esittele luomuksesi: Ota kuva joulukalenteristasi

0
Marja-Liisa Laineen tulitikkujoulukalenteri. Arkistokuva SSS/Liisa Käiväräinen.

Marja-Liisa Laineen sukkajoulukalenteri. Arkistokuva SSS/Liisa Käiväräinen.

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan reilun viikon kuluttua, 1. joulukuuta. Oletko tehnyt joulukalenterin itse tai onko sinulla tapana ilahduttaa ystäviäsi omalla taidonnäytteellä?
Lähetä meille kuva ja lyhyt tarina tekemästäsi joulukalenterista. Mistä aineksista joulukalenterisi on tehty? Kuinka pitkään sen tekeminen kesti? Mitä paljastuu kalenterin luukuista?
Onko sinulla sama kalenteri käytössä vuodesta toiseen? Entä kiertääkö kalenteri peräti suvussa? Mitä muistoja joulukalenteriin liittyy?

Luomme joulutunnelmaa ja julkaisemme kuvia joulukalentereista lähipäivinä. Lähetä kuva ja tarina osoitteeseen lukijalta@sss.fi tai merkitse se esimerkiksi Instagramissa #joulukalenteri2016 ja osoita se meille @salonseudunsanomat tai #salonseudunsanomat.
Liitä mukaan nimesi ja paikkakuntasi. Muistamme kuvan lähettäneitä pienellä lahjalla, joten myös osoitetiedot kannattaa laittaa mukaan.

 

Marja-Liisa Laineen tulitikkujoulukalenteri. Arkistokuva SSS/Liisa Käiväräinen.

Kuvahaasteessa ovat mukana seuraavat lehdet: Salon Seudun Sanomat, Loimaan Lehti, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Paikallislehti Somero, Uudenkaupungin Sanomat, Laitilan Sanomat, Kunnallislehti ja Turun Sanomat. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja tarinat.
Lähettämiäsi kuvia käytetään ensisijaisesti tämän jutun yhteydessä. Kuvat tallentuvat myös arkistoomme ja niitä saatetaan käyttää joskus uudelleen. Kuvista ei makseta palkkiota.