Karjalanpaistista kansallisruoka?

0
Pitkään uunissa haudutettu karjalanpaisti on perinneruokaa, joka maistuu kaiken ikäisille.
Pitkään uunissa haudutettu karjalanpaisti on perinneruokaa, joka maistuu kaiken ikäisille.
Pitkään uunissa haudutettu karjalanpaisti on perinneruokaa, joka maistuu kaikenikäisille.

Satavuotias Suomi saa kansallisruoan, jonka kansalaiset valitsevat. Hankkeen toteuttavat Elo – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ja Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK.
Finalisteja on 12: pitsa, hernekeitto, ruisleipä, mämmi, kalakeitto, viili, karjalanpiirakka, mustikkapiirakka, paistetut muikut/silakat perunoilla, karjalanpaisti, graavikala ja maksalaatikko.
Salon Seudun Sanomien gallupissa eniten kannatusta sai ruisleipä. Kintereillä olivat karjalanpaisti, hernekeitto ja mämmi.
Omaa suosikkiaan voi äänestää 5.12. mennessä osoitteessa www.kansallisruoka.fi.