Ylämenu
Menu
Uutiskirje

TRI: Kehittämämme polttokennoakku kestää viisi päivää

TRI on kertonut julkistavansa 2018 Turing Monolith Chagonne -mallin, jossa olisi kolme huippunopeaa suoritinta ja 18 gigatavua keskusmuistia.

Salolainen matkapuhelinstartup-yritys Turing Robotic Industries on julkaissut tiedotteen, jossa yhtiön johtaja Steve Chao kertoo TRI:n kehittäneen mullistavan polttokennoakun.

Chaon mukaan nano-vetypolttokennoakku on niin tehokas, että se pitää uusimmatkin älypuhelimet toiminnassa jopa viisi päivää. Vähemmän virtaa vaativat puhelimet pysyvät äyttökunnossa TRI:n mukaan akulla jopa kymmenen päivää. Akun spekseiksi TRI ilmoittaa 75Wh/3,7V/20 000mAh.

TRI pyrkii saamaan nano-vetypolttokennoakkunsa jo Turing Phone Cadenzaan, jonka yhtiön on ilmoittanut aiemmin tuovansa markkinoille vuoden 2017 aikana.
TRI:n mukaan uusi teknologia tulee olemaan tarjolla myös muille puhelinvalmistajille.

6 vastausta: TRI: Kehittämämme polttokennoakku kestää viisi päivää

  • Mitenkäs vetypolttokennoakun tankkaus tapahtuu kotioloissa?
    Meinaan että jos täytyy kaasujen kanssa sählätä niin sytkärin kaasu putelit ovat toimivia. Jotain propeenia/butaania, eikä niitäkään kaikki osaa käyttää.
    Mutta odotetaan mielenkiinnolla.

  • Toivottavasti tämä juttu on totta!!

  • Turing on kimpassa Jollan kanssa, joten selityksiä on luvassa jatkossakin.

  • Heh-heh. Taas uutta vedätystä. Mistähän asiakkaat saavat korkeapaineista vetyä? Miksei Steve tämän sijaan kerro milloin etukäteen 1000 euroa maksaneet asiakkaat lopulta saavat puhelimensa? Voi olla että toteutuessaan tuo M$ kiinteistökauppa tekee lopun TRI:n ”tehtaasta”, jossa tosin ei ole valmistettu yhtään puhelinta. Ainakin Salon kaupungin julkaisemien kuvien mukaan tuo vanha, homeinen ja purkukuntoinen Nakolan tehdas kuuluu kauppaan. Nokian väki aikanaan evakuoitiin yläkerrasta oireiden vuoksi… Onkohan Rantakukolle kerrottu asiasta?


Uutiset
STT
Arkisto