Demokraatti: Lapsiasiavaltuutettu Kurttila pyrkii SDP:n puoluesihteeriksi

0

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila pyrkii SDP:n puoluesihteeriksi, kertoo Demokraatti.
Kurttila on neljäs ehdokas tehtävään. Aiemmin kisaan ovat ilmoittautuneet Palvelualojen ammattiliiton yhteiskuntasuhteiden päällikkö Hanna Kuntsi, Miltton Brusselsin johtava asiantuntija Antton Rönnholm ja Demokraatin päätoimittaja Mikko Salmi.
Nykyinen puoluesihteeri Reijo Paananen ei pyri jatkokaudelle.
Kurttila, 38, on toiminut lapsiasiavaltuutettuna vuodesta 2014. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa toiminnanjohtajana Suomen Vanhempainliitossa ja eri tehtävissä opetusministeriössä. Koulutukseltaan hän on sekä teologian että hallintotieteiden maisteri.
Uusi puoluesihteeri valitaan puoluekokouksessa helmikuun alussa Lahdessa.

https://demokraatti.fi/jo-neljas-ehdokas-pyrkii-sdpn-puoluesihteeriksi-nailla-kolmella-alla-pystymme-muuttamaan-suomea/

STT

Kuvat: