Ylämenu
Menu
Uutiskirje

”Järjetöntä rikkomista” Meritalon koulussa

Salon Meritalon kouluun murtautunut parivaljakko teki paljon "järjetöntä rikkomista" keskiviikkoiltana.

Poliisi tutkii keskiviikkoiltana tapahtunutta murtautumista Salon Meritalon kouluun. Poliisi kuvaa tapahtunutta ”järjettömäksi rikkomiseksi”, jonka motiivi ei ole vielä tiedossa.
Keskiviikkona kaksi henkilöä murtautui Meritalon kouluun iltakahdeksan aikoihin. Murtautujien henkilöllisyys ei ollut vielä torstaina aamupäivällä tiedossa, mutta he ovat tallentuneet valvontakameroihin. Tallennukset ovat poliisin tutkittavana.
Murtautujat tekivät poliisin mukana tuhojaan Meritalon koulussa aina kello 22.30:een asti.
– On rikottu erilaisia ovien laseja, tietokoneiden näyttöjä, murrettu kaappeja auki, kaadettu kukkaruukkuja lattialle, hajotettu liiketunnistin, tiputettu tauluja lattialle… luettelee rikosylikonstaapeli Heikki Anttila Salon poliisista.

Ei ole vielä tiedossa, murtautuivatko tekijät kouluun tarkoituksenaan anastaa jotain vai tehdäkseen vain mahdollisimman paljon tuhoa.
– Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä toistaiseksi, mutta emme ole varmoja, onko edes haluttu anastaa mitään.
Poliisi on tehnyt koulussa muutakin teknistä tutkintaa. Anttila arvelee, että tekijät olivat aikuisia.
– Järjetöntä rikkomista, joka ei liity varsinaiseen murtautumiseen. Enemmän vahinkoa on syntynyt ilkivallasta kuin mahdollisesta saaliista, Anttila sanoo torstaina.
Anttila pitää murron ja ilkivaltatapauksen selvitysmahdollisuutta verrattain suurena.

3 vastausta: ”Järjetöntä rikkomista” Meritalon koulussa

  • Pimeästä päästä tulevaa luovaa toimintaa. Tekijät kiinni ja korvaamaan tekemänsä vahingot. Ja viimeistä senttiä myöden!

    • Siellähän on liikkeentunnistin joka nurkassa, miksi ne eivät hälyttäneet?
      Tuollaisessa vanhassa museossa pitää olla kunnon kamerat ulkona ja sisällä ja hälytys pitää mennä myös vartiointiliikkeelle.
      Pelkään pahoin, että joskus saamme Salkkarista lukea aamulla että huumehörhöt polttivat koko museon – siis kunnolliset hälytyslaitteet sisälle ja ulos.


Uutiset
STT
Arkisto