Kuusjoen onnistunut Kansalaisraati saa jatkoa

0

Kuusjoen Kansalaisraadin jäsenet ovat olleet niin tyytyväisiä raadin toimintaan, että antoivat viimeisellä kokoontumiskerralla raadin vetäjille, Tarja Agianderille ja Milka Leppiniemelle, pienet lahjat. Lahjat ojensi Pirkko Raitanen.

Kuusjoella viime syksystä lähtien kokoontunut ikäihmisten Kansalaisraati on onnistunut niin hyvin, että raateja perustetaan tänä vuonna myös muualle Saloon. Tarja Agiander Salon Omaishoitajista kertoo, että seuraavaksi perustetaan omaishoitajien oma raati. Sen jälkeen vuorossa on ikäihmisten raatien perustaminen mahdollisesti Kiikalaan ja Halikkoon.

Kuusi kertaa kokoontuneessa Kuusjoen Kansalaisraadissa ikäihmiset ovat ohjatusti pohtineet muun muassa yksinäisyyteen, leskeytymiseen ja muistisairauksiin liittyviä kysymyksiä omaa elämänkokemustaan hyödyntäen.