Miestenlehti Penthouse tarjoaa miljoonan Trump-videosta

0

Amerikkalainen miestenlehti Penthouse tarjoaa miljoona dollaria yksinoikeudesta Donald Trumpista Moskovassa mahdollisesti kuvattuun seksivideoon. Lehden tarjouskirjeen on allekirjoittanut Penthouse Global Median toimitusjohtaja Kelly Holland.
Amerikkalaismediassa julkaistujen vahvistamattomien tietojen mukaan Venäjän tiedustelupalvelulla FSB:llä olisi hallussa video Trumpista ja prostituoiduista moskovalaisessa hotellissa. Hollandin mukaan amerikkalaisilla on oikeus tietää totuus, jos kyseinen video on olemassa.
Republikaanisenaattori John McCain on vahvistanut välittäneensä arkaluontoista tietoa Yhdysvaltain liittovaltion poliisille FBI:lle, kertoo Guardian-lehti. McCain kertoo, ettei kyennyt arvioimaan tietojen paikkansapitävyyttä ja antoi ne siksi viime vuoden puolella FBI:n johtajalle.
Guardianin mukaan kyseessä olivat Yhdysvaltain seuraavaa presidenttiä Donald Trumpia koskevat kiusallisten tiedot, joita Venäjällä mahdollisesti on hallussaan.

Trumpi Twitterissä: Elämmekö Natsi-Saksassa?

Trump torjuu kovin sanoin epäilyt, joiden mukaan Venäjällä voisi olla hallussaan hänen kannaltaan vahingollista tietoa. Hän vakuuttaa Twitterissä, ettei Venäjä ole koskaan yrittänyt vaikuttaa häneen.
Trump viestittää, että hänellä ei ole mitään tekemistä Venäjän kanssa – ei lainoja eikä sopimuksia.
Trumpin mukaan amerikkalaisten tiedusteluorganisaatioiden ei olisi pitänyt sallia ”valeuutisten” vuotamista julkisuuteen.
– Elämmekö natsi-Saksassa, hän kysyy tviitissään.
TrumpinTwitter-ryöppy tuli julki vain pari tuntia ennen kuin hänen oli määrä pitää odotettu lehdistötilaisuus Trump Tower -pilvenpiirtäjässä New Yorkissa.
Venäjän presidentin edustaja on kiistänyt, että maalla olisi tällaista kiusallista tietoa Yhdysvaltain uudesta presidentistä.

Ulkoministeriehdokas Tillerson: En käyttäisi Putinista nimitystä sotarikollinen

Yhdysvaltain tulevan presidentin ulkoministeriehdokas Rex Tillerson tuomitsee Venäjän toimet Ukrainassa, mutta ei käyttäisi Venäjän presidentistä Vladimir Putinista nimitystä sotarikollinen. Tillerson haluaisi tutustua todistusaineistoon tarkemmin ennen niin vakavia syytöksiä. Tillerson kommentoi asiaa Yhdysvaltain senaatin kuulemisessa.
Tillerson ei ottanut kantaa siihen, pitääkö Putinia vastuullisena Aleppon pommituksista.
Tillerson pitää Venäjän viimeaikaista toimintaa piittaamattomana Yhdysvaltain eduista.
Yhdysvallat on syyttänyt Venäjää muun muassa vaikuttamisesta maan presidentinvaaleihin.
Tillersonin mukaan Venäjä on uhka ja Yhdysvaltain Nato-liittolaisilla on syytä huoleen. Hänen mukaansa Yhdysvallat kuitenkin jätti oven auki Venäjän toimille.
Tillerson haluaa tästä huolimatta tehdä yhteistyötä Venäjän kanssa yhteisten etujen ajamisessa kuten terrorismin vastaisessa taistelussa.
Tillerson olisi vastannut Krimin valtaamiseen ja Venäjän toimiin Itä-Ukrainassa suuremmalla voimalla kuin presidentti Barack Obaman hallinto. Tillersonin mukaan Yhdysvaltojen olisi pitänyt antaa Ukrainalle enemmän tiedustelu- ja sotilaallista apua.
Tillersonin mukaan Venäjän toiminta oli tuomittavaa. Trump ei ole tuominnut Venäjän toimia yhtä jyrkkäsanaisesti kuin Tillerson.

http://www.thewrap.com/read-penthouses-letter-about-the-donald-trump-golden-showers-claim-exclusive/
https://www.theguardian.com/us-news/live/2017/jan/11/trump-dossier-russia-has-compromising-material-on-president-elect-live-updates
https://twitter.com/realdonaldtrump

STT

Kuvat: