Outfox Festival julkaisi ensimmäiset esiintyjät

0

Paleface, Stam1na, Tiisu, Hevisaurus ja Evelina ovat ensimmäiset kiinnitykset ensi kesänä Salossa järjestettävään Outfox Festivaliin. Festivaalilla esiintyy lisäksi viisi muuta artistia ja ryhmää, jotka julkaistaan viimeistään maaliskuun aikana.

Festivaalia on aikaistettu viime vuodesta. Outfox Festival järjestetään 14.-15. heinäkuuta. Tuolloin lähietäisyydellä Salosta ei ole muita vastaavia tapahtumia.

Festivaalilla mennään ensi kesänä sekä viime vuodesta hyväksi havaituilla systeemeillä että kokeillaan uutta. Uutta edustaa Hevisaurus, joka tulee esiintymään lauantaina lapsille suunnatussa päiväkonsertissa.

Outfox Festival avaa keskiviikkona uudet nettisivut. Niiden kautta on mahdollista muun muassa hakeutua festivaalille talkootöihin.

Vuosi sitten ensimmäisessä Outfoxissa kävi noin 2 000 hengen yleisö Kävijätavoite on nyt vähintään sama. Ensimmäisessä Outfoxissa esiintyivät muun muassa Robin, J. Karjalainen, Anna Abreu ja Anna Puu.

Paleface on yksi ensi kesän Outfoxin pääesiintyjistä.

Tiisu tulee ensi kesänä Outfoxiin.