Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Plazan S-market kiinni koko kesän remontin takia

 

S-marketin remontti alkaa maaliskuun puolivälin jälkeen.

Kauppakeskus Plazan S-market suljetaan remontin takia viideksi kuukaudeksi. Remontti alkaa maaliskuun puolivälin jälkeen.
Remontin laajuuden takia myymälä on suljettava kokonaan. Lattia, kalusteet ja valaistus uusitaan kokonaan.
– Marketin pinta-ala pienenee hieman, mutta se säilyy Suur-Seudun Osuuskaupan suurimpana S-markettina, market-, tavaratalo- ja liikennemyymäläkaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen kertoo.

Remontin suurin yksittäinen kohde on lattian uusiminen. Lattia puretaan ontelolaattapintaan asti ja valetaan sekä pinnoitetaan uudestaan. Lattian pinnoitemateriaali sanelee myös remontin pituuden.
– Lopullinen pinnoitemateriaali on päättämättä. Hiottu betonilattia olisi aikataulullisesti paras, mutta lattiaan voidaan laittaa myös kuivapuristelaatat, jolloin lattia olisi ulkoisesti saman tyyppinen kuin nyt. Laattojen kuivuminen pidentää hieman remontin aikataulua, kiinteistöpäällikkö Ismo Louhi kertoo.

 

5 vastausta: Plazan S-market kiinni koko kesän remontin takia

  • Mitä ihmettä Osuuskaupan johdossa ajatellaan? Plazan kävijämäärä on supistunut neljänneksellä joulukuun aikana, koska merkittäviä yrityksiä on muuttanut pois. Anttilan konkurssi, Postin loppu ja Alkon lähtö. Vaateliike Vero Moda ja nuorisovaatteisiin erikoistunut Jack&Jones lopettavat tammikuun lopussa. Jos nyt näiden lisäksi S-market lyö ovet säppiin viideksi kuukaudeksi, niin ei tarvitse paljon mielikuvitusta ajatella seurauksia koko Plazan kannalta.
    Onko myymälän uusimisen ajankohta nyt oikea, kun pitäisi tehdä kaikkensa myyntipaikan aseman tulevaksi turvaamiseksi. Nyt pitäisi sen sijaan tehdä kaikkensa kauppapaikan turvaamiseksi olemalla erittäin aktiivinen sillä rintamalla. Sulkeminen viideksi kuukaudeksi on järjettömintä, mitä nykyisessä tilanteessa voi tehdä! Kyllä siellä lattiaa kävellä ja valoa tehdä ostoksia edelleenkin riittää, ja kannattaako tosiaan myyntineliöitä pienentää ja kalusteita uusia tällaisena kriittisenä hetkenä – koko kauppakeskusta ajatellen? Haloo!!

  • Samaa mieltä. Lidl ja CM varmaan kiittävät, samoin minä, joka olen muutenkin jo siirtynyt noiden kauppojen asiakkaaksi edullisempien hintojen vuoksi.

  • Osuuskaupan Terra ja SSO huoltoasema laitettiin juuri kiinni. Investoinnit Terraan olivat massiiviset. Herää kysymys, mikä on johdon vastuu todella pahasti pieleen menneistä liiketoimista. Ovatko investoinnit olleet oikeaaikaisia ja onko oltu riittävän huolellisia ja varovaisia. Nyt laitetaan Plazan S-market pitkäksi aikaa remontin vuoksi kiinni. Asiakkailta hintojen muodossa nuokin remonttirahat ilmeisesti otetaan. Mistäpä muualtakaan. Onneksi pienen kävelymatkan päästä löytyy Citymarket.

  • Harmi juttu. S-market on ollut suosiossamme, koska sijainti ydinkeskustassa. Nyt vaihtoehtona käytännössä vain Citymarket.

  • Aikaisemmin Plaza oli hyvä ostopaikka, kun oli yleistavaratalo Anttila ja ruokaostoksiin S-market. Nyt esim. kerran viikossa suuremman määrän kerralla hankkivalle siellä ei ole mitään, vaan ainoa vaihtoehto on Citymarket.


Uutiset
STT
Arkisto