Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salo aikoo parantaa liikuntamahdollisuuksia

Salon kaupungin liikuntapalvelut selvittää parhaillaan, miten kaupungin liikuntapalveluita voitaisiin parantaa.

Liikuntapalvelut kerää yhteistyössä Liikkuvan koulu -hankkeen kanssa asukkailta tietoa ”liikuntaunelmista” eri kanavia pitkin.

Liikuntapalveluille voi kertoa, mitä lajia haluaisi kokeilla tai alkaa harrastamaan. Liikuntaunelmista voi kertoa kaupungin nettisivuilla, Salon liikuntapalveluiden Facebook-sivustolla, Steissillä ja kirjastoissa. Liikkuva koulu jalkautuu myös tekemään katugallupeja aiheesta. Liikuntaunelmia kerätään 10.1.–10.2.2017.

Salon kaupungin liikuntapalvelut on mukana valtakunnallisessa Unelmat liikkeelle -hankkeessa, jota koordinoi Valo ry. Unelmat liikkeelle -hankkeen tavoitteena on lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille. Vuosi 2017 on nimetty liikkumisen unelmavuodeksi.

3 vastausta: Salo aikoo parantaa liikuntamahdollisuuksia

  • Halikkoon enemmän sisäliikuntamahdollisuuksia, nyt työikäisille 1 kuntojumppa.

    Kahvakuulatunti tänne ja vielä joku, kolme ehkä kuntosali circuit-tuntia Halikon liikantahalliin, koska paikkuritkin ovat vähentäneet liikennettä. Ei pääse Saloon tai jopa Salosta pois enää klo 19 jälkeen.

    • Vaikka joukkoliikenneyhteydet ovatkin surkeat, etenkin liikuntamahdollisuuksista puhuttaessa on hyvä tiedostaa, että polkupyörällä pääsee hienosti Saloon ja jopa sieltä pois klo 19 jälkeenkin.

  • Halikossa ei taida olla liikuntahalli aamuisin klo 6 alkaen yleisesti käytettävissä ainakaan aukioloaikojen mukaan.
    Miksi ei? Olisiko liikaa käyttäjiä? Työntekijäpulaa tuskin Salossa näinä suurtyöttömyyden aikoina tulee.


Uutiset
STT
Arkisto