Salon asuntokaupan uskotaan piristyvän

0

Salon asuntokaupan uskotaan piristyvän entisestään tänä vuonna. Merkkejä kasvusta näkyi jo viime vuoden puolella.
Näin kuvaillaan tilannetta kolmesta salolaisesta kiinteistönvälitysfirmasta.
Myös valtakunnallisesti viime vuotta kuvaillaan pirteäksi verrattuna sitä edeltävään vuoteen. Myyntiajat ovat myös lyhentyneet.
Tämä on huomattu esimerkiksi Huom! Kiinteistönvälityksessä. Myyntipäällikkö Kirsi Hämeenaho sanoo, että menee kuitenkin aikaa, ennen kuin asuntojen hinnat nousevat Salossa, jossa on tapahduttava enemmän muutoksia eli saatava työpaikkoja lisää.

Salolainen Esa Tuomi löysi pitkän etsimisen jälkeen mieleisensä omakotitalon Salon Viitanlaaksosta. Hän osti ensiasuntonsa aivan viime vuoden lopulla Huom! Kiinteistönvälityksen kautta, vieressä myyntipäällikkö Kirsi Hämeenaho. Kuva: Minna Määttänen