Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon asuntokaupan uskotaan piristyvän

Salon asuntokaupan uskotaan piristyvän entisestään tänä vuonna. Merkkejä kasvusta näkyi jo viime vuoden puolella.
Näin kuvaillaan tilannetta kolmesta salolaisesta kiinteistönvälitysfirmasta.
Myös valtakunnallisesti viime vuotta kuvaillaan pirteäksi verrattuna sitä edeltävään vuoteen. Myyntiajat ovat myös lyhentyneet.
Tämä on huomattu esimerkiksi Huom! Kiinteistönvälityksessä. Myyntipäällikkö Kirsi Hämeenaho sanoo, että menee kuitenkin aikaa, ennen kuin asuntojen hinnat nousevat Salossa, jossa on tapahduttava enemmän muutoksia eli saatava työpaikkoja lisää.

Salolainen Esa Tuomi löysi pitkän etsimisen jälkeen mieleisensä omakotitalon Salon Viitanlaaksosta. Hän osti ensiasuntonsa aivan viime vuoden lopulla Huom! Kiinteistönvälityksen kautta, vieressä myyntipäällikkö Kirsi Hämeenaho. Kuva: Minna Määttänen

10 vastausta: Salon asuntokaupan uskotaan piristyvän

 • Toivoisin välittäjien kertovan myös konkreettisia lukuja. Kansalaisen on vain luotettava asiassa välittäjien eli omasta bisneksestään kertovien yrittäjien puheisiin.

 • Tuskin vilkastuu, jollei alue vedä ihmisiä,ja Salossa ei tätä nykyä juurikaan vetoa ole.

  • Huom! Kyllä pitäisi olla, koska tänne on jäänyt osaavia ja mukavia, myös asiantuntevaa henkilöä teknologia alalta. Kun siitä hankalasta ja pomoille ei mukavista on päästy. Mikä siis hätänä? Kerma lähti, paska jäi.

 • Yli vuoden oli rivarikolmio myynnissä hyvältä alueelta ja sitten meni lopulta alihintaan.

  Myös myyntiin laitettaessa 2015 syksyllä asuntokauppa oli välittäjän mukaan piristynyt.
  Eiköhän se ole mainosta ja uskonasiaa kuten jutussakin sanotaan.

 • Ja lehmät lentää..

 • Ihmettelen, jos asuntokauppa piristyy Salossa, kun ei ole edes ostovoimaa eikä työtä. Nokian poistuttua kuvioista Salosta muutti vähitellen paljon ihmisiä pois ja tämän jäljiltäkin on myynnissä yhä asuntoja.

  Yksi sun toinen yritys lopettaa tai kokee konkurssin. Niin vaan lähti Kodin Terra, Hella jne.

  Miten asuntokauppakaan voisi kokea mitään massiivista muutosta?

 • Asunnot menee kaupaksi jos hinta on oikea!
  Valitettavan monella asunnon myyjällä on pinttynyt ajatusmaailma,aina täytyy saada pikkaisen voittoa asunnon myynnistä.Minkä ihmeen takia?
  Itse laitoin asunnon myyntiin kiinteistövälittäjälle,asunto meni viikossa.
  Hinta oli kohdallaan.
  Kaupasta tuli tappiota muutama tonni mutta parempi se kuin odottaa ostajaa hamaan tulevaisuuteen saakka.
  Samalla asuntoalueella on myynnissä osakkeita joissa pyyntihinta on utopistinen.
  Jos asunnosta haluaa eroon päästä kannattaa tarttua siihen ensimmäiseen ostajaehdokkaaseen joka tarjouksen tekee.Voi olla että seuraavaa ostajaehdokasta joutuu odottamaan hyvinkin pitkään.
  Kirjoitukseni arvostelijalle tiedoksi,en ole myyntipuhetta pitävä Kiinteistövälittäjä vaan ihan tavallinen osakkeen myyjä joka myi asuntonsa realistihintaan nopeasti.

 • Pienet asunnot menevät kaupaksi sijoittajille. Ovat mukana luvuissa. Vuokra on aina parempi tuotto kuin minimaaliset pankin korot.

 • Ei myyminen ylivoimaista ole – ”realistihintaan” -, mutta myyminen hyvään hintaan sen sijaan on vaikeampaa. Riippuu sitten siitä, kumman hinnan haluat asunnostasi saada. Mutta taidat olla tyytyväinen realisti? Sait mitä sait, mutta asunto myytiin? Onneksi olkoon. Turha enää miettiä, mitä siitä olisi voinut saada pienellä maltilla ja myyntitaidolla.


Uutiset
STT
Arkisto