Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Turing: Lippulaiva-malliin tulee Android

Salolainen matkapuhelinstartup-yritys Turing Robotic Industries ilmoittaa, että sen uusin kehitettävä malli, Turing Phone Appassionato, tulee käyttämään Android-käyttöjärjestelmää. TRI:n muihin malleihin on valittu suomalaisen Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmä. TRI:n mukaan Sailfish-käyttöjärjestelmä tulee olemaan saatavissa myöhemmin myös Appassionato-malliin.
Turingin mukaan uusi Appassionato-puhelin tulee olemaan edelläkävijä keinoälyn ja puheentunnistamisen hyödyntämisessä. Kyse on myös TRI:n malliston lippulaivasta. Keskusmuistia TRI ilmoittaa puhelimessa olevan kuusi gigatavua ja suorittimena Snapdragon 821. Apassionaton testaamisessa ja viranomaishyväksynnässä Turing kertoo käyttävänsä arvostettua alihankkija-kumppania, jotta mallin varsinainen tuotanto voi alkaa.

8 vastausta: Turing: Lippulaiva-malliin tulee Android

 • Tuohon kirjoituksen otsikkoon liittyen. Varmana tietona toteaisin, että ei tule Androidia ei, eikä muuten tule koko puhelintakaan.

 • Eikä ole muuten salolainen firma!

 • Joo, olisipa kliffaa tietää, mikä tuon homman takana on. Luvataaan, luvataan,luvataan…….

 • TRI lupailee paljon, mutta ei näytä tietävän, että puhelimen kehittämiseen tarvitaan paljon aikaa ja suunnaton määrä resursseja, joten koko homma vaikuttaa kuplalta. Kyllähän nämä resurssit jossain pitäisi näkyä, ei ainakaan Salossa?

  • Eikö juuri Täällä Tekno Salossa pitäisi näkyä, kun täällä on sitä väkisin vuosikaudet väännetty?

   Talvisodan hengessä, että periksi ei anneta kun sitä ”suunnaton määrä” on niin kovalla laitettu ?
   Vrt. nokia/ Benefon/salora/ Microsoft ja nämä kaikki menneet pers…. J a nyt kovalla väännöllä salo Iot. Joka koko homma vaikuttaa isolta kuplalta.

 • Puffijuttujen sijaan paikallinen lehti voisi positiivisessa hengessä tehdä reaalisen tilannekatsauksen TRI:n nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Tämä ei tarkoita sitä, että TRI:ltä vedettäisiin matto alta, vaan sitä, että startup-yritys saisi parhaan mahdollisen tuen salolaisilta, jotka eivät varmasti muuta toivo, kuin menestyvää yritystä kaupunkiin.

  Faktat esiin, jos niitä on. Isoja puheita täällä on kuultu jo ihan riittämiin – tunnetulla menestyksellä.

 • Turhaa puhetta. Ei taida tulla mitään puhelinta. Luvattu viime vuodesta asti

 • Aina vain lisää lupauksia jostain uudesta, hienosta, jota ei koskaan tulla näkemään. Aiemmat ennakkoon maksaneet ihmettelevät missä heille luvatut puhelimet viipyvät… TRI yrittää lypsää rahaa pysyäkseen pystyssä. Haluaisin tietää paljonko TRI maksaa vuokraa Nakolan tiloista tälle uudelle uljaalle kiinteistöyhtiölle? Paljonko vuokria on jäänyt maksamatta Microsoftille?


Uutiset
STT
Arkisto