Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salo Irish soi maaliskuussa

Ville Karas (vas.) on mukana Last of the McKeithnas- ja Arto Pasio The Green Hope -kokoonpanossa.Irlantilaiseen musiikkiin keskittyvä Salo Irish -festivaali järjestetään maaliskuun puolivälissä Salossa. Kaksipäiväinen festivaali alkaa samana päivänä Irlannin kansallispäivän Saint Patrick’s Dayn kanssa eli 17.3.
Festivaalilla kuullaan isäntäbändi The Green Hopen kutsumina kolmea muuta suomalaisyhtyettä, joita yhdistää rakkaus irlantilaiseen perinnemusiikkiin. Last of the McKeithans ja O’Rives soittavat lauantain pääkonsertissa kulttuuritalo Kivassa yhdessä salolaisten kanssa. Perjantain etkoilla esiintyy Irish Finn niin ikään salolaisten kanssa.

Lisäksi Saloon saapuu tuttu turkulainen kansantanssiryhmä Dragún Irish Dancers. Turkulaiset nähdään Salossa jo neljännen kerran.

Salo Irish -festivaalin järjestää Finnish – Irish Societyn Salon osasto.


Uutiset
STT
Arkisto