HuKulle tyly tappio liigakarsinnassa – revanssimahdollisuus jo sunnuntaina Salohallissa

0

Salolaisseura Huvinsa Kullakin toivotettiin tylyllä tavalla tervetulleeksi naisten salibandyn liigakarsintoihin. Jyväskylän Happee vyörytti hyökkäyksen toisensa perään HuKun maalille ja voitti avausottelun kotikentällään maalein 9-1 (2-0, 3-1, 4-0).

Avauserässä HuKu sai vain yhden laukauksen kohti vastustajan maalivahtia Janita Spännäriä. Happeella oli omat paikkansa vaikkapa puoleen tusinaan maaliin jo ensimmäisen 20 minuutin aikana.

HuKun ainoa maali syntyi ylivoimalla, kun Happeen Marianne Väliaholle tuomittiin salibandyssä harvinainen viiden minuutin rangaistus ajassa 26.26 ja tilanteessa 2-0. Kotijoukkue ehti jäähyn aikana siirtyä alivoimalla 3-0-johtoon, mutta salolaisten Milla Hakava kavensi ylivoimalla Kati Launiaisen syötöstä 3-1:een.

Liigakarsinta jatkuu sunnuntaina Salohallissa alkaen kello 18. Liigapaikkaan tarvitaan kolme otteluvoittoa.