Ylämenu
Menu
Uutiskirje

HuKulta edellytetään maton asennuttamista Salohalliin – salolaisyleisö voi tukea ”mattohanketta” tämän viikon pääsarjaotteluissa

Salibandyliitto määräsi tiistaina, että HuKun on hankittava mattoalusta Salohallin parketin päälle naisten liigakarsintapelejä varten.

Vapaana oleva matto on tarjolla HuKulle Helsingin Pasilassa. Matto maksaa salolaisseuralle 1 500 euroa.

– Uskon, että saamme rahoituksen kasaan. Meillä on puolitoista viikkoa aikaa toimia. Nyt täytyy laittaa hanskat käteen. Jotenkin tästä on selvittävä. Muita vaihtoehtoja ei ole, HuKun pelaaja ja joukkueenjohtaja Kati Launiainen painottaa.
Asiassa on myös muita avoimia kysymyksiä kuin pelkkä raha.

– Millaisella kuljetuksella saamme maton Pasilasta Saloon? Kuka sen osaa asentaa oikein Salohalliin? Launiainen luettelee.

Pelaaminen Salohallissa jäi lopulta HuKun ainoaksi vaihtoehdoksi, sillä Hanhivaaran liikuntakeskus ei olisi sittenkään tullut kysymykseen kentän alimittaisuuden takia.

HuKu kohtaa liigakarsinnassa Jyväskylän Happeen. Ottelusarjan toinen peli on ohjelmassa Salohallissa sunnuntaina 26. maaliskuuta.

Salolainen yleisö voi halutessaan tukea tätä ”mattohanketta” haluamallaan rahasummalla viikon kolmessa pääsarjojen palloiluottelussa Salohallissa. Vilpas ja LP Viesti ovat päättäneet järjestää yhteistyössä keräyksen, jonka toteuttavat HuKun pelaajat ennen otteluita ja niiden aikana.

Vilpas pelaa keskiviikkona miesten Korisliigan kotiottelunsa, ja LP Viesti aloittaa lentopallon naisten Mestaruusliigan puolivälieränsä torstaina LP Kangasalaa vastaan. LP:t Viesti ja Kangasala kohtaavat Salohallissa myös sunnuntaina.

Juttuun päivitetty 14.3. kello 20.55 yleisön osallistumismahdollisuus.

Salohallin parketti ei kelpaa liigakarsinnan alustaksi.

7 vastausta: HuKulta edellytetään maton asennuttamista Salohalliin – salolaisyleisö voi tukea ”mattohanketta” tämän viikon pääsarjaotteluissa

 • Kyllä kaupungilla pitää olla varaa hankkia tuo matto kun on turhempaankin varaa ! Jos pelaaminen matosta on kiinni niin eiköhän meistä vähemmälläkin toimeentulevista tuohon apu löydy ? olen valmis auttamaan satkulla , jopa kahdella !

 • Eikös se matto tarranauhalla sinne joka pelikerta erikseen laiteta. Ainakin muualla näin nähnyt tekevän.. työlästä on mutta siinä samalla tulee ne alku-ja loppu treenit.

 • Keijolla nyt hyvä mahdollisuus toteuttaa lupaus tämän viikon Vilppaan tai LP Viestin otteluissa.

 • Salossa ei ole ko. Mattoa salibandyyn. Lentopalloliitto toimittaa lenttikseen ja korista pelataan parketilla.

 • Hieno ele LP Viestiltä ja Vilppaalta! Yhdessä pystymme tähänkin!
  Keijo K kun vielää antaa satsasensa , niin homma on hoidettu!

 • Salibandy on nouseva laji. Kyllä kaupungilla tulee tuohon olla rahat.
  Ei sitä nyt HuKun tarvitse kai ostaa?
  Nauraishan meille kaalismaan aidatkin jos seuran tuollainen pitäisi hankkia.
  Tulen innolla liikuntahalliin katsomaan pelejä. Junioritoiminta on jo hyvässä iskussa, annetaan nyt tällekkin lajille mahdollisuus


Uutiset
STT
Arkisto