Mies varasti jäidenlähtötynnyrin Salossa – tynnyri nähtiin matkalla Pertteliin

0

Kuva vuodelta 2012. SSS/Minna Määttänen

Salon keskustassa Salonjoen jäällä ollut Lions Clubin arvontatynnyri varastettiin perjantaina. Varkaus tapahtui perjantaina kello 9 ja 10 välisenä aikana. Tynnyrin vei huppariin pukeutunut mies, jonka toimia nuorisoporukka kuvasi. Nuorisoporukalla ei ollut mitään tekemistä vohkimisen kanssa.

Mies oli nähty tynnyrin kanssa Turuntiellä ja Katrineholminkadulla. Lionsin Vesa Jokisen mukaan mies oli noussut bussin kyytiin tynnyrin kanssa. Mies on jäänyt pois kyydistä Perttelin Kaivolassa. Poliisi toivoo havaintoja huppariin pukeutuneesta, 40-50-vuotiaasta miehestä, joka kantoi tynnyriä. Poliisi tutkii erikoista tekoa varkautena.

Lions Club on myynyt jäänlähtöarpoja, ja siihen liittyen Salonjoessa on ollut merkkinä tyhjä sininen metallitynnyri.

Salon Lions Club toimitti pikavauhtia uuden tynnyrin Salonjoelle perjantaina iltapäivällä. – Saadaan arpajaiset pidettyä, Lionsien Vesa Jokinen sanoo.
Jokisen mukaan arpajaisia on pidetty 59 vuotta, kaikenlaista on sattunut, mutta koskaan aiemmin ei tynnyriä ole varastettu.