K-Raudoilla avajaiset koko maassa

0

Kaikissa Suomen 139 K-Raudassa vietetään avajaisia tänään kello kymmenestä eteenpäin. Entiset Rautiat ja K-raudat aloittavat uutena K-Rauta-ketjuna.
Suomen rautakauppaverkostossa on ollut tammi-maaliskuun aikana käynnissä muutos, kun kaikkien K-rautojen ja Rautioiden myymälät on muutettu K-Raudan uudistuneeseen brändi-ilmeeseen. Suomen jälkeen uudistus tehdään myös Ruotsin ja Venäjän K-Rautoihin.
– Brändi-ilme on vain pieni osa brändiuudistusta. Oleellisempaa on muutos toiminnassamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme asioinnista vaivatonta ja auttaa heitä onnistumaan omissa rakennus- ja remontointiprojekteissaan, K-Rauta-ketjun ketjujohtaja Antti Ollila sanoo.
K-Raudoissa jatkavat tutut K-kauppiaat henkilökuntineen.

Salon Rautia-kaupan nimikyltti on vaihtunut K-Raudaksi. Kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila
Salon Rautia-kaupan nimikyltti on vaihtunut K-Raudaksi. Kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila